fredag den 22. august 2008

Helt ærlig...

Jeg kører hver dag med toget fra Hvalsø til København og den anden vej igen. Indimellem støder man på de mærkeligste mennesker, nogle gange nogen der bare er super søde - og andre gange (desværre rigtig mange) så støder man på den der type, som mener at togturen den skal da bruges til at ringe til veninden/vennen, og lige få en opdatering af livet.

Sådan mødte jeg idag, hun er i slutningen af 30´erne, og veninden er i røret - jeg er nu ikke i tvivl, hun har brudt et forhold til en mand, som ikke forstod hende og hendes behov, og hun har børn der er på vej i praktik.

"helt ærlig, jeg har bare SÅDAN behov for en weekend alene"....
"men han forstår det simpelthen bare ikke"...
"han tror, at det er nok at han elsker mig"...
"og hvorfor er det mig der skal tage mig af børnenes praktik"...
"ja jeg ved da godt at det er mine børn... men altså helt ærlig"

og plidderpladder hele vejen fra København til Roskilde galede "kællingen" sit privatliv ud i kupeen. Det gav et par skæve smil rundt omkring i kupeen, men hun var skide ligeglad.

Jeg fatter det simpelthen ikke, er jeg mon sippet - men hvorfor skal man bræge sit privatliv ud i en overfyldt kupe?

4 kommentarer:

Netti sagde ...

Jeg kan kun sige een ting til det: AMEN!! Du har totalt ret..

God ferie til jer :o)

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg har altid min Mp3´er indenfor rækkevidde, så kan jeg hører radio eller musik - jeg orker ikke folks mobilsamtaler og fatter ikke deres behov...

Bente sagde ...

Enig, enig, enig!! Kører selv med S-tog fra Frederikssund til Nørreport hver dag, så jeg får også min dosis af mobilsnakkere uden pli! Selv i stillezonen er det svært at slippe for dem - men dér er jeg en 'sur nok kælling' til at bede dem stoppe samtalen. Dog ikke altid med held og oftest med sure miner.

Det er vist gået af mode at tænke på andre end sig selv ;-)

Lise sagde ...

Netti, tusinde tak. Vi glæder os!

Marianne - jeg er ikke så god til at høre musik når jeg kører i tog.

Bente - velkommen til dig. Har faktisk godt hørt det med stillezonerne i s-toget, har en kollega som også klager. Jeg bruger regionaltoget, og her er der stilhed i stillezonen, og er der nogen der ikke respekterer dette, så er jeg også den "sure kælling" der beder dem om at holde mund - og gør jeg det ikke, er der helt sikkert en anden der gør det.