lørdag den 15. september 2007

Historien om hvordan en høne, blev til 9 høns

Vi har altid haft høns i baghaven, men det sidste års tid har det godt nok være småt med høns, vi er gået fra at have 10-12 stk til kun at have 1. Vores normale "hønsepusher" lukkede for salg af æg m.m. for nogle år siden, og dermed forsvandt vores mulighed for at få "lette" høns.

Men nu var det altså blevet for sørgeligt at en høne skulle gå der og boltre sig i vores ENORME hønsegård, og vi har flere gange været tvunget til at købe æg (oh skræk!).
Så derfor kan jeg nu en historie om hvordan 1 høne, er blevet til 9 høns.

Her er høne taget imens den stadig var helt alene i verden.
Og her er hønsene ankommet i 2 flyttekasser.

Twist holder lidt øje med de der kræ, for gad vide om det er jagtbytte han skal aportere til Jesper? Han er ihvertfald klar....
Og så er hønsene sat i hønsehuset, og denne nye verden skal de liiiiiiiiiige vænne sig til. Og tidligere "palle-alene-i verden" står udenfor og kigger ind, og jeg er sikker på at hun tænker "helt ærlig, i skal ikke tro at i er noget særligt"
Vores nye høns har aldrig kendt til udendørs-livet, så de er stadig meget utrygge. De 5 af de nye høns er dog kommet ud, og er begyndt at gå og skrabe i jorden - men 3 af dem, ja de bliver altså indendørs, det ved man altså hvad er!4 kommentarer:

Lone sagde ...

Sød lille hønse-historie her lørdag aften ;-) Håber at der snart er friske æg til morgenbordet.
Hej fra
Lone

Runa sagde ...

Uh de der brune æggelæggere, de er meget trofaste i deres æglægning!

Min mor har 5, og to af dem er så tamme, at der kan klappes og tages op, uden spetakkel!

Lisen sagde ...

Vi har faktisk allerede fået æg, 5 stk :o)

Sifka sagde ...

Det må være dejligt at kunne få friske æg. Tillykke med det:)