torsdag den 20. september 2007

Afhængig... hvem mig?


Indrømmet jeg har nok drukket cola det sidste 1½ år hver evig eneste dag, men nu er det slut. Jeg er gået på afvænning, det lyder sikkert voldsomt i dine øre, men det er altså ikke særlig rart. Jeg har nu ikke drukket cola i 2 dage, og i går aftes var jeg sindsygt tørstig og træt som et helt alderdomshjem, selvom jeg stortset ikke har lavet det helt vilde.
Og hertil morgen er trætheden suppleret med en lille smule hovedpine - men jeg vidste godt det ville være sådan. Min plan er at der skal gå 14 dage eller mere før jeg igen drikker det der brune "sprøjt"

4 kommentarer:

AnnikaDK sagde ...

Held og lykke med projektet :D
Har selv stoppet efter mange års brug, og symptomerne kender du jo heldigvis til, så det skal nok gå.
Faktisk kan man næsten synes at smagen ikke er særlig rar når man prøver igen efter lang tid uden!

mariahønen sagde ...

Hvorfor kun stoppe for en periode? Der er da mange alternativer til Coke, som jo ikke er det bedste for os i forvejen. Man bliver jo afhængig af det, så man kan jo nærmest tale om et misbrug efter så lang tid?
Jeg synes forresten at Coke Zero smager ret godt, men drikker det knap en gang om ugen (pudser lige glorien) ;-)

Runa sagde ...

RESPEKT!!!

Tror at jeg snart kan følge dit eksempel... Det gir bare SÅ mange kalorier.... Og dårlig samvittighed... Og ja, efter 14 dage uden, kan man jo slet ikke forstå at man har drukket det (jeg har prøvet det - det var SÅ sødt og væmmeligt :()

Lisen sagde ...

Annika, tusinde tak for det. Og jeg er sikker på at jeg nok skal nå i mål på den anden side.

mariahønen, Coke Zero indeholder jo også coffein, og jeg tror det er det jeg er blevet afhængig af. Men jeg tror ikke jeg kunne finde på ikke at drikke cola mere i mit liv. Nu vil jeg bare have et lidt mere afslappet forhold til det :o)

Runa, det er ikke så meget pga det med kalorierne, men mere pga det der afhængig jeg fik pga coffeinen.