søndag den 9. september 2007

Hvor kom de fra?

Hvor pokker kom de græskar fra, hverken Jesper eller jeg har sat eller sået sådan nogle i år. Men de er der... faktisk 2 meget store planter. De er helt sikkert selvsået, for Elisabeth og jeg plejer hvert år at lave vores egne lygtemænd. Affaldet (altså indmaden fra græskaet) har vi sikkert sidste år smidt i haven.

Og her er så en indrømmelse mere, vores have er slet ikke strømlinet og stringent. Næææ her lever lidt vildnis hist og pist, og altså også i denne del af urtehaven hvor disse 2 planter har fået lov at overleve.

Så i år skal vi have lygtemænd fra egen produktion - og det ser ud til at vi får 3 stk.


3 kommentarer:

charlotte sagde ...

Det er da herligt at finde noget i haven, man ikke drømte om man havde!! :-) Supert at i nu ikke skal ud og købe de hunde-dyre græsker til Halloween. Vi laver også lygtemænd her i huset - ungerne elsker det! Det er nu en hyggelig tradition, der nu er ved at snige sig ind i dette land!

God søndag! :-)

Sifka sagde ...

Det kan man da kalde en overraskelse, og så endda en der kan bruges til noget sjovt.

Betina Olesen sagde ...

hihi det er altså sjovt med de græskar........de er nogle hårdføre str. må man sige. Men gratis er jo altid dejligt, ik'.

Min mand arbejder på en genbrugsplads, og der får de jo havekompost ind, og det bliver jo lavet til formulding, men tænk sig, på toppen af de bjerge vokser der hvert år pyntegræskar. Så i sidste uge kom han hjem med 3 kasser, og gad vide hvad jeg skal bruge alle dem til.

Hygge fra Betina