fredag den 28. september 2007

At hjælpe andre...

Hvor var det bare dejligt at kunne hjælpe Birthe med deres hussalg, og det eneste jeg nærmest gjorde var at ringe til mægleren, og sige "goddag mit navn er Lise, jeg er statsaut. ejendomsmægler, og venner med sælgeren af xxx-adressen" og vupti så var alt jo i skønneste orden.

Dejligt for Birthe, og dejligt for mig at kunne hjælpe.

Dybest set, så irriterer det mig bare, at en titel kan have så stor magt, at folk fortæller en det man gerne vil have. Hvad nu hvis jeg bare havde ringet op som Lise, ingen titel... ville de så have haft lige så stor respekt for mig?

Det bedste i dette her, har været at jeg hjælper 2 mennesker, jeg slet ikke kender. Jeg har ALDRIG mødt Birthe eller hendes kæreste. Jeg har holdt i bilen udenfor deres indkørsel i sommers, da vi var på ferie hos mine forældre, det er det tætteste jeg har været på dem.
Jeg gør det gerne igen, så er der andre derude i den virkelig verden der har problemer med at få deres ejendomsmægler til at makke ret, så står Lisen gerne til rådighed med hjælp og vejledning.

Men i hvert fald:

Tillykke Birthe og kæreste med deres hussalg!

3 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

Kære Lisen!

Tusinde tak :-)

Mange hilsner
Birthe

Lisen sagde ...

:o) anytime du.... anytime!

mig selv sagde ...

Ja jeg tillader mig også at sige tusind tak fordi du er så hjælpsom, det er sku flot at der er så dejlige og hjælpsomme mennesker i verden.. godt gået ...ps skulle vi ikke tage forbi Birthe og besøge hende og kæresten når de engang er kommet til rette?? :-)