lørdag den 8. september 2007

Fodbold

I aften står den på fodbold i mange danske hjem, og det gør den selvfølgelig også i vores hjem. Dog er det kun Jesper og hans fætter Martin der ser det - for Elisabeth og jeg vi vil nu hellere se en god tøsefilm i stedet. Heldigvis gider Martin komme forbi og se kampen sammen med Jesper, så han ikke skal sidde der helt alene og komme med dumme kommentarer :o)

Helt ærlig: fodbold i fjernere på en lørdag aften! Nu stopper festen sku da... Giv de der knægte en bold hver og lad dem løbe efter den. Jeg har virkelig aldrig fattet hvorfor nogen går så højt op det.

Jeg vil bruge min lørdag på at bage lidt. Igår bagte jeg muffins med blåbær og chokolade, og nøøhøj det blev gode. Idag skal jeg bage chokolade cookies til desserten, og måske en omgang muffins mere - hvis ellers min grønhandler pusher har flere blåbær af de gode.

Imorgen kommer der en "pige" på besøg for første gang, det er lidt en underlig følelse, at man i en alder af 37 år finder en pige som man måske matcher så godt med, at hun ligefrem skal lukkes ind i folden af veninder. Det vil tiden vise.... Hende overvejer jeg at tragtere med en omgang æbletærte, hvis jeg ellers kan hitte en god en. Ved at min svigerinde har en, så hende ringer jeg nok til lidt senere.

2 kommentarer:

Sifka sagde ...

Fodbold? Hvor??

Der er godt gang i muffinsbageriet. Jeg skal også ha' lavet en pladefuld eller to i morgen. God weekend:)

Lisen sagde ...

Lige der på TV3 var der bold, faktisk fra kl. 2 til næsten midnat *gab*