fredag den 27. juli 2007

Hvad har jeg lige læst?

Har lige pløjet mig igennem en voldsom god bog "God i sengen" af Jenifer Weiner. Jesper var sikker på at jeg ville få et par tricks eller 2, for han mente at den titel måtte være underlødig. SNYDT siger jeg bare.


Jeg kan lige så godt sige det med det samme: "Kvinder - læs denne bog!" Man både griner og græder med bogens hovedperson, Cannie, for bogen er både rørende, varm og dejlig sjov. Flere steder må man faktisk grine højt. Cannie er temmelig overvægtig, og har altid været det - og hun har de dertil hørende mindreværds- komplekser. Disse mindreværdskomplekser bliver ikke mindre, da Cannie en dag læser en klumme i et dameblad, skrevet af hendes ex-kæreste, Bruce. Klummen hedder "God i sengen" og handler om Bruces genvordigheder med at være forelsket i en tyk kvinde, han kalder C. Ingen er i tvivl om, at det er Cannie han skriver om.

Efter at have læst bogen blev jeg sån helt dybsindig. Ja jeg er kraftig, og ja jeg kender alt til det der med mindreværdskomplekserne. Men nu er det slut... jeg er mig, og jeg forandrer mig ikke, hvis folk syns jeg er alt for kraftig, so what? Jeg elsker mig selv, Jesper elsker mig, Elisabeth elsker mig, mine venner elsker mig... og min familie elsker mig - hvorfor så være så bekymret for hvad alle andre siger?
Jeg vil kunne nyde et stykke kage uden at skulle undskylde for det. Jeg vil kunne æde en hel pose M&M´s med peanuts uden bagefter at skulle få dårlig samvittighed.

Kanon bog, læs den... og bliv klog på dig selv.

4 kommentarer:

Runa sagde ...

"You go girl"
Hvor lyder det som en god bog! Tror at jeg også må låne den.. Hvis ikke folk kan tage os som vi er, så er det deres tab.. Ikke vores!!

Lisen sagde ...

Se Runa, jeg ville have anbefalet dig at læse bogen, men samtidig ville jeg jo ikke træde dig over tæerne. Det er en voldsom god bog, læs den... grin med hende, og græd med hende. Det gjorde jeg!

Runa sagde ...

*hæ hæ* Det er da utroligt, hvor ens vi er! ;O)

mariahønen sagde ...

You have been tagged :)
http://observationer.com/2007/07/30/tagged-for-the-first-time/

Tak for tippet, den må jeg have fat i. Skal bare lige igennem Harry Potter og den nye med Khaled Hosienni (eller hvad han nu hedder) først.