tirsdag den 3. juli 2007

Lydbog

Jeg har temmelig langt på arbejde, og min transport skal jo da jeg er ejendomsmægler ske i min egen bil. De første måneder hørte jeg radio, men fandt ud af at jeg blev rastløs... kunne ikke finde hvile og fred i at høre musik. En dag på biblioteket fandt jeg så en lydbog, og tænkte at det måske var min løsning.

Det er bare en kanon opfindelse, ved godt at det jo ikke er møntet på en som mig, men mere de svagtseende eller ordblinde. Men jeg elsker nu at køre de der 50 minutter hver vej. Nogle gange har jeg måtte køre lidt langsommere, hvis jeg var et super spændende sted i en bog, bare for at sikre mig at jeg lige kunne høre det færdigt INDEN jeg måtte slukke bilen :o)

I øjeblikket hører jeg en Anne Marie Løns bog "hvis barn". Det er helt sikkert at den bog var jeg ikke kommet igennem hvis jeg skulle læse den, for der er rigtig mange passager med kun tanker og følelser. En meget dyb bog om incest, Afrika, religion, ungdom m.m.
Men den kan klart anbefales som lydbog, hende der læser den, har en blød og meget melodisk stemme.

3 kommentarer:

mariahønen sagde ...

Hvis jeg havde så lang transport, ville jeg gøre det samme. Tænk hvor meget skønlitt. man kunne komme igennem. Pyt med at lydbøger ikke er møntet på os, vi kan have enorm meget glæde af dem alligevel. Mon det er fordi det minder os om højtlæsning da vi var børn at det giver sådan en ro?

Lisen sagde ...

FNIS, nu håber jeg sørme ikke at jeg opnår så stor ro at jeg en skønne dag skvatter i søvn over rattet. Men jeg tror faktisk du har ret mariehønen.

Sifka sagde ...

Jeg er vild med lydbøger. Normalt læser jeg meget og lydbøger giver mig mulighed for at 'læse' endnu mere. Rengøring og andet trivielt kommer nemmere fra hånden når jeg har en lydbog snurrende samtidig.

Jeg linker også hørte bøger sammen med bestemte aktiviteter, således minder 'Drageløberen' mig om dengang jeg malede entreen blåbærmilkshakefarvet.