torsdag den 26. juli 2007

Ferie!

Yes så blev det endelig ferie for mig. Jesper må lige vente indtil fredag kl. 14.30 men så er han også klar.

Idag har jeg kørt tøsebarnet til toget, hun skal besøge mine forældre i Jylland. Helt alene sammen med dem og min niece i 3 dage - så støder vi til.
Så Jesper og jeg er helt alene, helt alene barnløse. Det er dejligt, dejligt på den gode stille måde - dejligt som før Elisabeth flyttede permanent ind. Dermed har jeg ikke sagt at jeg ikke elsker tøsebarnet, for det gør jeg. Måske elsker jeg hende ikke som mit eget barn, for det er en følelse jeg ikke kender, men jeg elsker hende for det hun er, og for det hun giver mig.

Men et par dage helt alene med hendes far giver mig også en masse godt, en masse jeg lige nu trænger til. Jeg trænger virkelig til omsorg og gode lange snakke - og nu og fremtiden. Hvor er jeg henne lige nu i mit liv, og hvor er jeg på vej hen... og hvad gør det ved familien at jeg er på vej derhen. Jesper er heldigvis forstående og støttende - han vil elske mig om jeg så var skraldemand, og lønnen har ingen betydning i vores forhold *suk* han er god for mig!

Imorgen begynder jeg at kaste en masse billeder herind, har fx idag fået en super smuk buket af en nær kollega - en forsinket men enormt lækker føsdagsgave.

Men nu... nu vil jeg gå i seng, læse lidt i bogen, kysse manden og puttesove.

1 kommentar:

Lone sagde ...

Go ferie. Min ferie starter osse idag, skønt at tænke på at man har 2½ uges fri foran sig. Spændende hvad du vælger job mæssigt. Pøj pøj med det hele.
Hej fra
Lone