mandag den 16. juli 2007

11 dage til ferie!

Manner jeg glæder mig til ferie, virkelig GLÆDER mig.

Tankerne om et nyt job kører stadig rundt i knolden på mig, havde jeg bare haft disse tanker for 1 mrd siden, havde jeg nok søgt ind på lære-seminariet. Jeg er sikker på at jeg kan blive en god lære, i hvert fald en bedre lære end dem vi har mødt de sidste par år. Så nu skal jeg bare holde den tanke, og se at få søgt ind i tide til næste semester-start!

Bruger aftenerne derhjemme på at læse en masse bøger. Jesper er jæger, og bukkejagten sluttede igår, så han har brugt de fleste aftener sidste uge på at sidde ude i naturen, og kigge på dyr. Det blev dog ikke til nogen buk i denne omgang.

Jeg er begyndt på Sophie Kinsellas bøger igen, de er bare så morsomme. Er i gang med:

Jeg kan bare nogle gange se mig selv i noget af det hun gør, nogle af de tanker hun har, bruger det lidt som terapi nogle gange. Jesper kigger nogle gange undrende på mig, for jeg kan grine højt - han fatter simpelthen ikke hvordan en bog kan være morsom. Manden læser meget sjældent bøger, måske en enkelt når vi er på ferie.

Weekenden var god.... rigtig god! Jesper og jeg alene hele lørdagen for tøsebarnet var i Tivoli. Faktisk var det vores 6 års kom-sammen-dag, ikke at den blev fejret eller noget - men bare en dag der var lidt bedre end alle andre gode dage.

3 kommentarer:

Pia sagde ...

De bøger har jeg hørt så meget om efterhånden, tror det bliver nogle af de næste jeg skal igang med:)

Runa sagde ...

Jeg har faktisk lige lånt nummer 1 og nummer 2 af en veninde.. Hun har alle 5 og jeg har slet ikke fået læst nogle af dem..

Lisen sagde ...

Pia og runa: glæd jer, de bøger er virkelig VIRKELIG sjove.