lørdag den 4. oktober 2008

Nyt kamera

Tjekkede kontoen hertil morgen, og sørme om feriepengene ikke var dukket op. Yes yes... det var nu helt okay. For det viste sig at service/syn på øsen ikke blev så dyrt som forventet, så der var alligevel penge til at jeg kunne få en drøm opfyldt. Nemlig et digital spejlrefleks kamera.

Jeg vidste hvad jeg ville have, for jeg havde været forbi den bedste fotobutik for at få gode råd og vejledning. Og en begynder som jeg, kaster os ikke ud i dyre Canon eller andre, næ vi "nøjes" med et Sony.

Og jeg er mere end tilfreds - eller det tror jeg i hvert fald at jeg bliver. Lige nu ligger batteriet til opladning, og det skal det gøre et par timer eller 3 endnu, før jeg er legeklar.

Købte kamera inkl. et standard kit objektiv ( DT 18-70 mm F3.5-5.6) samt et Sigma AF 70-300mm 4-5.6 Macro. Åh hvor jeg glæder mig til at lege og lære. Om jeg bliver en super dygtig fotograf, det vil tiden vise. Fik en super god service hos Platan foto, masser af gode råd og god vejledning uden at jeg følte mig presset til at købe dit og dat.

Her er mit vidunder :-)

3 kommentarer:

mariahønen sagde ...

Det billede er så ikke taget med det nye kamera ? ;o) Jeg glæder mig til at se hvad du vil dele med os! Og desuden skal man indimellem forkæle sig selv og have lige det man ønsker sig. Godt gået.

Netti sagde ...

Hvad kostede det kamera? Jeg er SÅ misundelig for det er min drøm at få sådan eet.

Lise sagde ...

Netti, faktisk så var det ikke voldsomt dyrt - jeg gav 5.500 inkl. taske, memory card og ekstra objektiv.