torsdag den 30. oktober 2008

Jeg burde...

Jeg burde skrive et indlæg, men lige nu føler jeg mig næsten helt tanketom. Ikke fordi der ikke sker noget i mit liv, for det gør der.

Fx er min dejlige 77 årige far blev hofteopereret igår. Det er gået godt, han har det efter omstændighederne godt. Min søde mor har så sovet alene hjemme, for første gang i mange mange år - og hun skal i hvert fald gøre det et par nætter endnu. Det er også gået godt i nat, og hun virker klar til at tage endnu en nat alene.

Jeg har været kursist på et edb-kursus. TÆNK hvad man kan tillade sig at kræve for et totalt intetsigende kursus, hvor kursuslederens rolle bestod i at sikre sig at vi alle havde fået opgavemapperne udleveret. Havde vi det, kunne vi bare slå op på 1. side i materialet, læse og begynde at løse opgaverne.... tsk tsk! Jeg er nok stadig mundlam over det.

Mit søde tøsebarn var tæt på at få talent prisen på sit hold, for hun har åbenbart udviklet sit spil rigtig meget i år. Det er da en rar tanke.

Men jeg kan ikke rigtig finde på ord og billeder der skal hænge sammen - jeg tror, at dette her vintertidshalløj har taget på mig i år.

1 kommentar:

mariahønen sagde ...

Det kender jeg godt - jeg har det på samme måde. Der er så meget, men det er svært at få det skrevet ned..
Men at alle har det godt, er jo en god nyhed.