torsdag den 16. august 2007

Samtale - imorgen

ENDELIG er det dagen hvor jeg skal til samtale på det der spændende job, som smager lidt af mæglerbranche, men så alligevel ikke. Og jeg er klar... 100% klar til at sige ja tak til jobbet, og kvitte det job jeg har idag, jeg er SÅ træt af dem!

Klaphatte ynder jeg i øjeblikket at kalde mine sjæfer. Lang historie om en grim uge, hvor en kollegas kone pludselig dør mandag formiddag - lang historie om en sjæf som INTET ejer af medfølelse, og ikke forstår hvorfor den søde enke-mand ikke er kommet retur på jobbet - lang historie om en sundhedsforsikring, som sjæferne ikke havde tilmeldt min kollega, og dermed kunne han ikke få den krisehjælp han er berrettiget til (men det er han nu, efter jeg kæmpede for det). Lang historie om en mand som kunne alt blev udskiftet med en elev som INTET kan, og som skal køre kontoret mens jeg holder ferie... Klaphatte og inkompetente sjæfer!

Jeg må væk.... og jeg tror jeg nupper min søde kollega med buketten med mig! Sammen drager vi ud i en ny og bedre verden, for den må findes derude. Gør den ikk?

1 kommentar:

Runa sagde ...

Hvor lyder det dog spændende!!! Håber du får det søde! Det har du virkelig fortjent!