fredag den 5. juni 2009

Dagens kage

Mums siger jeg bare. Dagens kage blev rabarbermuffins, super lækre og helt vildt saftige.

Opskriften har jeg tyvhugget hos kagekonen og det er ikke sidste gang de bliver bagt. Næste gang er det bare uden hvidchokolade, for den smag er lidt for gennemtrængende i min mund, overvejer mørk chokolade i stedet. Der skal mandelmel i, og inden i begynder at panikke over det, så tænk "smuttet mandler, fint hakket i en blender/hakketing" i stedet.

I kan ikke få et billede af det færdige resultat, for de var spist før jeg nåede at tænke på kameraet. Men i kan få et billede af dem INDEN bagning :-) og så tænke jer til hvordan de så ud da der var kommet mørkt smeltet chokolade på toppen.

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Uhm som du da bager lige for tiden :-)

Fru E sagde ...

Jeg kan ikke li kage, jeg kan ikke li kage, jeg kan......godt spise bare et lille bitte stykke kage lige nu. (Men jeg gør det ikke).

Netti sagde ...

Dagens kage..hvor lyder det helt vildt overskuds-agtigt :) Dejligt.
Og hvor er du ond at vise kagerne...for hold da op de ser lækre ud ..mums :)

Janne sagde ...

Ummm, det minder mig om, at et eller andet sted har jeg en super lækker opskrift på bradekage med rabarber, nødder, marengs osv, den skal jeg da vist ha fundet frem :)

Et knus til Lisen...

Lars @ grydeskeen sagde ...

Det er ikke nødvendigt med 'efter' billeder, bare tanken om hvordan de vil smage. Jeg elsker rabarber!

Og muffins er bare så nemme at lave, så hvis man lige får uventede gæster, så når man næsten at bage dem, inden de er kommet inden for døren. :)