fredag den 29. maj 2009

Ferie-fri-flexdage

Billede 054

Vi trænger til ferie Jesper og jeg.

Så vi har nuppet de 3 dage i næste uge, og kan nu se frem til en lang og god uges ferie.

Vi har selvfølgelig planer, men så har vi alligevel ikke rigtigt nogen. Jesper vil gerne i haven, og jeg vil gerne sy et par trøjer sammen. Men mest af alt så skal vi ikke lave noget som helst, vi skal nyde at vi har dagene frie og vide at der findes folk derude som rent faktisk er på arbejde.

Selvom vi ikke vil lade os mærke af det, så trækker den der retssag tænder ud på os i hverdagen, for tankerne kører rundt – hvad nu hvis han ikke vinder…… hvad nu hvis han vinder? 14 dage endnu!!

Teenageren skal i skole, og til at starte med gav det lidt brok, men løftet om nybagt kage når hun kom hjem, og at vi selvfølgelig står op og sender hende afsted om morgenen var nok til at hun bare glæder sig på vores vegne. Hun har dog fået lov til at “pjække” torsdagen væk.

Men først er det weekend og pinse. Men det er jo en helt anden snak.

7 kommentarer:

Janne sagde ...

Rigtig go ferie til jer, det er simpelthen så skønt bare at kunne gøre hvad man har lyst til, uden rent faktisk at skulle :-)

Krydser fingre for Jespers retsag...

Knus her fra...

Kari sagde ...

Nu er vi andres mikroferie ved at være ovre og I kan se frem til 3 ekstra dage. Nyd dem og hinanden og rigtig god pinse.

Fru E sagde ...

Nogle gange er den ekstra ferie givet godt ud. Der kan være tid til hinanden og ingenting. Måske er det også godt med tid i 2somhed i betragtning af Jespers sag. Hvis I har ting der skal tales om uden teenageren nødvendigvis hører det.

Nyd jeres ferie og jeg krydser for et positivt udfald.

Fru Lipka sagde ...

Nu er I jo midt i ferien, og jeg håber I får nydt den, på trods af at I har den sag hængende over hovedet. Vi krydser og håber på det bedste udfald til jeres fordel.
Kh. Susanne

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg håber at i nyder og for slappet af og at retsagen kommer til at gå som i forventer...

mariahønen sagde ...

Jeg under jer alt det gode i kan få. Mon du ikke også får strikket lidt ;0)

Lise sagde ...

Tak for alle jeres søde kommentarer. Vi nyder det, der bliver slappet - snakket og grinet. Livet er jo skønt - retssag eller ej.