mandag den 11. maj 2009

Opdatering på oprørte vande

Skylder vist en opdatering på dette her indlæg som omhandlede alkohol og teenagere.

Der blev afholdt et haste-indkaldt forældremøde i klassen, hvor problemerne blev diskuteret i et åbent og ærligt forum. Og man nåede til sidst frem til at hver af de unge fremover måtte medbringe 2 genstande pr. fest, og selvfølgelig skulle der ikke være negative tilkendegivelser overfor dem der ikke måtte have noget med.

Festen blev afholdt torsdag aften - og teenageren havde en sommersby æblecider og en breezer med i tasken. Hun var PAVESTOLT, første fest med alkohol OG drenge... intet kunne slå benene væk under hende.

Og festen var en succes, så stor en succes at når man spørger hende så svarer hun kun "ja" eller " nej" - ingen uddybning eller noget som helst. Og så har det være SUPER godt, hun kan næsten ikke rumme det hele, og der er sket ting og sager som vi "forældre" ikke behøver at få uddybninger om :-)

Til festen var der både dem der måtte drikke, og dem der ikke måtte/ville. Og det fungerede fint meddelte teenageren.

2 kommentarer:

hjerteveninde sagde ...

Top Nice!!!

Rart at man kan nå til enighed blandt forældre og elever, så alle kan få en dejlig fest.

Shabby - Marianne sagde ...

Hvor er det godt når alle kan tilgodeses og vi har altid haft et åbent forhold i forhold til alkohol og datteren. Hvilket virkede at hun altid fortalte hvormeget hun drak og hvad hun ikke kunne lide. Som 17 årig blev hun en gang dårlig og ringede efter os. Jeg tror at vores åbenhed gjorde at hun ikke var bange for at ringe til os.Og dette kommer fra forældre der ingen alkohol selv indtager :-)