mandag den 18. maj 2009

I mit næste liv...

I mit næste liv, vil jeg uden at kny kaste mig ud i engelske strikopskrifter - for helt ærlig, hvor findes der mange skønne strikopskrifter på engelsk, men jeg er sikker på at det er alt for svært for lille mig!

ÆV...

7 kommentarer:

Sifka sagde ...

Det gik jeg også, og bildte mig ind i lang, lang tid, men det er ikke så svært, som man tror. Jeg begyndte med opskrifter på luffer, tørklæder o.l. småting. Så kommer det efterhånden. Der findes mange gode oversættelser af de forskellige forkortelser på nettet. Drops og Sommerfuglen f.eks.

Gitte sagde ...

Er sikker på at du kan. Ellers er der mange på bloggene der kan hjælpe. Og der er mange steder på nettet med oversættelser - f.eks.: http://www.viv.dk/Dictionary/danskengelsk.htm

Bare gå igang.

Og - vi hilste på hinanden i vissenbjerg ;-)

Fru Kahr sagde ...

Det er slet ikke så svært. Når man lige har styr på standardudtrykkene, så kører det.

Der er desuden hjælp at hente mange steder. Fx her: http://www.paapinden.dk/

Lise sagde ...

Tak til de erfarne engelske strikkere, jeg er super glad for jeres små hints. En af de kommende uger kaster jeg mig nok ud i det.

Jette K sagde ...

DET er det ikke. Det er jeg også sikker på at du kan finde ud af. Og velkommen til Webstrik, så din blogadresse i din intromail. :-)
Jette/Thyborøn

Bambi72 sagde ...

Det er slet ikke så svært som det ser ud til... Og hvis du støder ind i problemer er Webstik det helt rigtige sted at søge hjælpen... Velkommen i gruppen......
Det er ikke så længe siden at jeg kastede mig ud i det, og fik al den hjælp jeg havde brug for...

Anonym sagde ...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.