torsdag den 9. april 2009

Påsken 2009

dobbelte påskelijer Ah en stille stund i udestuen. Hunden og Jesper sover, Elisabeth og min niece Melanie er på værelset – derinde er der ikke stille. Der tøsesnakkes for fulde gardiner, og indimellem grines der højlydt.

Men herude i udestuen der bager solen skønt, så her er dejligt varmt.  Huset har ellers genlydt at alle mulige håndværker lyde.

Køkkenet er nemlig næsten færdigt nu. Altså hvis man ser bort fra strøm, skurelister, opvaskemaskine, vask, vand osv. Men prøv lige at se:

Billede 074

 

Bordpladen blev leveret igår. Den var 5 meter lang, og vejede et ondt år. Godt at fragtmanden gad at hjælpe Jesper den ind – jeg ejer ingen muskler :-)

 

 

 

 

 

 

 

Billede 092

 

Idag kom Søren så forbi og hjalp Jesper med at bære den udenfor. Jesper målte – kontrollerede og tjekkede lige målet igen, og så skar han.

Søren og Jesper baksede den meget lange plade ind igennem køkkenvinduet.

 

 

 

De øveBillede 098rste skuffer mangler, for bordpladen er ikke spændt fast endnu. Men den er lagt på.

Jesper havde selvfølgelig taget et helt præcist mål. Den passede som fod i hose. Ikke at det kom bagpå hverken Søren eller jeg.

 

 

 

 

Så blev der skåret hul til kogetoppen. Og pladen passede præcis i hullet. Billede 101 Voss kogetop

Nu går der så et par dage igen inden vi har tid til at “lege” mere derude, men pyt…. det der er sket indtil nu, er bare helt fantastisk.

2 kommentarer:

Lene sagde ...

det bliver så godt, når I er færdige, men indtil da ønskes I en god påske :-)

Netti sagde ...

Hold da op hvor bliver det køkken bare lækkert.
I kommer til at slås om at være derude :)