mandag den 20. april 2009

Arbejdet kalder…

I nat skal jeg sove væk hjemmefra. Arbejdet kalder mig til Vejle hvor jeg imorgen skal undervise 20 håbefulde (helt sikkert vidunderlige) kursister i hvordan en sag skal behandles før den sælges. Jeg glæder mig til at undervise, men allerede nu hader jeg tanken om at skulle sove alene. Tager altid afsted til kursusstedet dagen før, for ellers bliver morgenstunden så hektisk, for mit undervisningsdag starter kl. 8 hvor jeg gør klar i undervisningslokalet.

Det med at sove ude bliver jeg aldrig god til – prøver alt ligefra kedelige bøger til kamillethe. Har altid Baldrian naturlige sovepiller med i min bagage. Nogle hjælper de meget, og andre ikke en dyt. I nat bliver en af de sidste kan jeg mærke.

Det sjove er faktisk at dette her ikke handler om den tryghed som Jesper normalt giver mig, men det handler om de nye lyde, lugte og den mærkelige seng. Jeg har præcis det samme problem når familien er på ferie sammen, jeg bruger MINDST de 2 første nætter med at rode rundt og næsten ikke få lukket et øje.

Kan du sove alene – væk fra dit normale soveværelse?

9 kommentarer:

Lene sagde ...

Det kan jeg faktisk godt :-)
Jeg håber du dog fik sovet lidt. God undervisningsdag :-)

Kari sagde ...

Nej, jeg bruger også et par nætter til at finde fred. Lyde, lugte (som du nævner) og så madresser som ikke er, som den der hjemme.

Men håber du sov gost og at du var frisk nok til undervisningen :0)

Janne sagde ...

Har det ret skidt med det, ligger altid og vender og drejer mig længe inden jeg falder i søvn, er Kim der ikke oveni, ja så er det helt slemt...

MariaHønen sagde ...

Jeg sover som en sten lige meget hvor jeg er. Jeg er vist bare født med et virkelig godt sovehjerte. Tilgengæld har jeg så giftet mig med en total insomniac - så jeg har ofte dårlig samvittighed over min gode søvn.

Dorthe sagde ...

Hejsa
jeg har det fuldstændig på samme måde, tidligere gik jeg stortset aldrig iseng den første nat og fik tilnavnet festaben, men nu har jeg altid strikketøj og min bærbar med så sidder jeg til langt ud på natten opppe i sengen og hygger mig, indtil jeg snupper nogle timer og så strikker jeg igen fra tidlig morgen.

Anonym sagde ...

Sagtens .... jeg sover nemlig som en sten uanset hvor. Dejligt med et godt sovehjerte.
Håber du får sovet trods alt.

hjerteveninde sagde ...

Det kan jeg i dag. Når jeg er overnatter på hotel, så nyder jeg faktisk lidt alenetid. Både om aftenen, men også at sove alene.

Har for kort tid siden været på Kongebrogården i Middelfart, fantastiske senge zzzzzz.....

Håber du har haft en god undervisningsdag og at du trods alt fik sovet lidt :)

Netti sagde ...

Tank sig, jeg nyder helt vildt når jeg sover på hotelværelser rundt om i europa. Det er ligesom en lille ferie. Ingen hund der vil ud, teenager der brokker sig, mand der liige skal fortælle og en telefon der ringer :)
Jeg tager et varmt bad, nattøj på, hopper i seng og læser en god bog eller ser lokalt tv sådan for sjov. Jeg elsker det..for der er bare RO :)

Lise sagde ...

Hvor er det sjovt at læse. Tak for alle jeres svar.

Jeg gjorde lidt som Netti, på med nattøjet, læste lidt, strikkede lidt og så lidt tv. Fik sovet som jeg plejer - dvs mellem 2 og 6. Havde en dejlig dag som underviser, elsker mit job :-)