fredag den 24. april 2009

Drengen i kufferten

drengen i kufferten Har været inde i en periode hvor jeg slet ikke har haft åbnet en bog – med mindre den handlede om strikketøj, faglitteratur eller lign. Men fik anbefalet “Drengen i kufferten” skrevet af Lene Kaaberbøl & Agnete Friis.

Og så er jeg ellers tilbage i min normale skønlitterære læserytme igen, for jeg slugte lige denne bog på 2 dage.

Den er spændende og velskrevet. Og så elsker jeg at hovedpersonen ikke er hovedperson som så i så mange andre krimier og romanen falder ikke ind under den ofte brugte kategori "femikrimi". Historien skifter nemlig hele tiden synsvinkel mellem de forskellige personer og på den måde hører vi også dele af deres baggrundshistorie og får en forståelse for både "detektiven", offeret og gerningsmændene. Det gennemføres på en måde, så historien stadig er sammenhængene og godt flydende.

Røde Kors sygeplejersken Nina Borg bliver bedt om at hente en kuffert i en bagageboks på Hovedbanegården og opdager en lille dreng - Snart er hun blandet ind i et speget og livsfarligt spil om kidnapning og organer.

Spændende og god læsning – virkelig anbefalelsesværdig hvis man kan lide en god krimi.

7 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Tak for anmeldelsen - jeg er begyndt at høre lydbog imens jeg strikker - det kan jeg anbefale :-)

Huset i Hou sagde ...

Tak for informationen. Den vil jeg da lige kigge efter, når jeg rammer boghandlen i næste uge! jeg er også med på lydbøger - det er superlækkert at 'få historie', når der strikkes! Jeg bruger det nu også, hvis jeg ikke kan sove

Kari sagde ...

Jeg havde lidt blandedefølelser med, da jeg lyttede mig gennem den som lydbog (down loaded fra DR.dk).
Jeg syntes rigtig godt om bogen, men da jeg jo har en næsten 3 årig dreng, ramte den nogle følelser, som nok ikke havde været det, hvis den havde omhandlet et lidt ældre barn - tror jeg.
Og så vil jeg også anbefale lydbøger til specielle lejligheder. Det er en god måde at få "læst" på når der ikke er tid til at sidde i en stol.

Jette sagde ...

Her lyttes der også til lydbøger mens der strikkes og til sengetid :)... og det er netop "Drengen i kufferten" der lyttes til i øjeblikket.

mariahønen sagde ...

Tak for anbefalingen og især som lydbog, når der cykles til og fra arbejde. Selv er jeg igang med Aldrig mere Fri af Sara Blædel (hedder hun vist) Den foregår lige her hvor jeg bor, og det giver den nærmest et liv i sig selv. Spændende læsning - so far.

Lise sagde ...

Jeg lyttede også til mange lydbøger dengang jeg fartede rundt på landevejene som "rigtig" ejendomsmægler. Men idag nyder jeg at have en bog i hånden, og selv tæske mig igennem ordene og siderne.

Simone's Mor sagde ...

Hej Lise
Tak for dine kommentarer på din blog :-)
Altid dejligt med nye besøgende..

Jeg har for nyelig også lyttet til den "drengen i kufferten".. den var skide god..
Lige nu har jeg gang i "livstid".. den er nu lidt tungere at komme i gang..
jeg er mest til Dean Koontz", eller den stil.. de er mere spændende.. og ikke så meget udenoms snak..

Jeg hører dem også på lydbøger.. for jeg har bare ikke tid til andet.. jeg hører dem når jeg sidder og arbejder med det kreative..

ha en dejlig aften
/Christina