lørdag den 1. marts 2008

Hvad har jeg lige læst

Sørme dejligt at rejse næsten 2 timer om dagen i tog, for jeg får læst så mange skønne bøger:


Lykkens cafe - skrevet af Judith Ryan Hendricks.

Wynther Morrison er 31 år og godt gift med den smukke og ambitiøse David, som allerede fra starten af deres ægteskab fortalte hende, hvilke ugeblade hun skulle læse, hvilke kollegaers koner hun skulle være veninder med, og hvilket tøj hun skulle gå med. Og Wynther fulgte bare med, og opdagede aldrig, at hun måske ikke selv var helt lykkelig.Men en dag braser lykken sammen. David fortæller Wynther, at han har brug for en pause, og pludselig skal hun til at forsørge sig selv og finde en mening med sit liv. For at få det hele lidt på afstand tager hun til Seattle og besøger sin gamle barndomsveninde, og her begynder hun langsomt at få styr på sit liv igen. Hun opdager, at hun måske alligevel ikke er helt uden evner, for før hun mødte David, var hun i Frankrig, hvor hun lærte at bage brød, og da et lille bageri i nærheden en dag mangler en bager, slår hun til.

Den var rigtig sød, meget underholdende.

******************************


Fire søstre - skrevet af Tasmina Perry

Den egoistiske hustyran lord Balcons fire underskønne døtre, Cate, Venetia, Serena og Camilla, har så travlt med karrieren som henholdsvis modemagasinredaktør, designer, skuespiller og jurist i det internationale jetset, at de dårligt genkenderægte kærlighed, når de møder den.

Her er der virkelig dømt drama, drama og rige tøser. Ikke den bedste bog jeg har læst, men den havde dog sine højdepunkter.

***************************

Blikæsken - skrevet af Holly Kennedys.

Bogen handler om den unge kvinde Kenly, der som ung træffer en skæbnesvanger beslutning. Kenly Lowen bærer på en frygtelig hemmelighed, som kan vende op og ned på hendes trygge liv, hvis den bliver afsløret. I skødet har hun en gammel blikæske, hvis indhold kun hun, og ingen andre, kender. For mange år siden løj hun over for sin mand – og sandheden i æsken kan ødelægge deres ægteskab.

Det er en god, letlæselig, humoristisk, sørgelig og kærlig bog, hvor Kennedy kommer godt rundt i hele følelses registeret. Jeg måtte trække på smilebåndet flere gange samt fælde et par tårer undervejs - hvilket er svært når man sidder i et tog. Man får virkelig et indblik i, hvad det vil sige at miste sin mor tidligt samt at bo sammen med en forælder som er alkoholiker.

Virkelig anbefalelsesværdig!

2 kommentarer:

netti sagde ...

Jeg beundre at du får læst så mange bøger men jeg køre bil hjem så det ville nok ikke være så smart :o)

Christina / LaChris sagde ...

Hejsa.....næææh, endnu en fra Hvalsø...tror du lige at jeg blev MEGET nysgerrig..og måtte scrolle næsten hele din blog igennem, for at finde ud af, hvem du er... :O)
Og jeg blev faktisk ikke meget klogere :O) Men nu vil jeg kigge efter ung kvinde i 30'erne med broget hund !!! Og så er jeg jo også en værre læsehest...har arbejdet 10 år på Roskilde Bibliotek...så bliver man miljøskadet...på den gode måde ! Har også læst den øverste bog og husker den også som utrolig hyggelig...men har det ligesom dig, at jeg efterhånden har læst SÅ mange bøger, at min harddisk er fyldt op. Men tjek min blog, der har jeg også listet nogle bøger op...og de lyder som om det er din stil. Ha' det så godt til vi enten ses i NETTO (hi hi) eller skrives ved herinde.