torsdag den 28. februar 2008

Er mænd bare nogle skravl?

Altså det hele startede en dag på jobbet i sidste uge, hvor min kollega kom tilbage efter 1½ uges sygedom.."HOST" sagde hun hele dagen, og da vi nåede sidst på eftermiddagen sagde jeg også "host". Onsdag tog jeg på arbejde, og hen på eftermiddagen sagde kollega nr. 2 også "host".

Torsdag havde jeg en deadline jeg bare skulle nå, så jeg tog på jobbet, og sagde "host" og havde ondt over det hele. Tog tidligt hjem torsdag og mødte først på job igen onsdag (altså igår).
I den mellemliggende periode nåede min kollega - som jo nok mødte ALT for tidligt på arbejde - at smitte 5 mennesker, som så har smittet løs i familie/vennekreds.

Hjemme nåede jeg at smitte Jesper - men det bette skravl han nøjes ikke med influenzaen, nææ nej han skal også have en lungehindebetændelse tilføjet. Det er 2. gang indenfor 2 mrd at manden ligger sig med influenza.
Helt ærlig, er mænd bare nogle skravl?

Vi er begyndt at snakke om derhjemme, om Jesper sygdom mon skyldes det faktum at han er nået midten af 40´erne, eller om det skyldes han hjernerystelse for næsten 3 år siden (som han stadig har men af) eller om det skyldes det faktum at han mangler vitaminer.

Eller er det mon en sammenblanding af det hele?

Er mænd bare nogle skravl? - og her snakker jeg slet ikke det faktum, at Jesper ALTID er 100 gange mere syg ....... :-)

2 kommentarer:

netti sagde ...

Jeg har haft lungehindebetændelse engang som de først opdagede bagefter - for hunnen det gjorde ondt og det åd lige noget af min højre lunge :o(
Jeg tror du har lidt ret når du siger at men er nogle skravl...det gør altid mere ondt på dem eller er mere farligt :o)
God weekend.

Betina Olesen sagde ...

Tak for din hilsen på min blog, hygeligt at du fandt forbi.

Hmmm...det er sørme svært at svare på, tror såmaænd ikke fysisk at de er mere syge end andre, tror bare at kvinder ikke er så gode til at standse op og mærke ordentlig efter...og så tror vi tit vi er u-undværlige.
Jeg kan holde den gående uendelig længe, lige indtil jeg har ferie, så bliver jeg som regel syg.For der kan jeg nemlige slappe af...

Hygge fra Betina