fredag den 8. februar 2008

Årets konfirmand 2008

Elisabeth skal konfirmeres til maj, og igår var der dømt kjoleprøvning. Det var en stor dag, vi havde talt meget om det inden - mest for hendes skyld. Vi havde via nettet fundet et par steder som kunne være spændende at kigge forbi, og startskudet lød så igår.

Jeg tror det var en god oplevelse for hende, hun prøvede i hvert fald omkring 20 forskellige kjoler - og endte med en HELT anden end den hun havde sat sig i hovedet før vi tog hjemmefra. I får ikke lov at se så meget, men corsagen m i gerne se... den er super super flot og sød. Sådan helt cremefarvet. Resten må i vente indtil hun er konfirmeret - det ønsker hun selv :o) Men jeg kan fortælle at den er HELT anerledes end den jeg blev konfirmeret i for snart 24 år siden (gisp....), hendes er sej og smart - troldeagtig og speciel. Lige hende!


Efter kjoleprøvningen var vi alle 3 sultne, og endte på den lækreste sandwichbar på Kultorvet. Det er ikke sidste gang vi spiser der.
Ægte teenagermenu - cola og bbq-burger! :o)

4 kommentarer:

netti sagde ...

Puha vi står også midt i konfirmationsræset for vores datter skal også konfirmeres til maj :o) Jeg kender godt det med at prøve kjoler - det kan tage på kræfterne. Jeg glæder mig til at se nogle layouts med Elisabeth i hendes kjole.

MariaHønen sagde ...

Ja, den der korsage havde jeg aldrig nogensinde ever ever fået lov til at blive konfirmeret i! Jeg havde en langærmet tilknappet-op-til-hagen-løsning på dengang for "tælle tælle"... 21 år siden.
Men den er hammer flot og jeg glæder mig også meget til at se resten.

Anonym sagde ...

Corsager er åbenbart "hittet" til årets konfirmander - min skønne datter endte også med sådan en, da vi brugte lidt af min ferie i DK til at finde den helt rigtige kjole :-) Og hun ser absolut dejlig ud - ganske som din Elisabeth.... Glæder mig til at se resten.
Knus Marion

Anonym sagde ...

Kan du fortælle mig hvor Corsaget er købt, eftersom vi leder efter noget i samme stil.