tirsdag den 19. februar 2008

Vinterferie

Elisabeth havde ferie i sidste uge, så Jesper og jeg tog også lige 2 dage. Det var 2 gode dage, for vejret var super flot - flot solskin.

Torsdagen blev brugt i København, hvor vi var kulturelle - en super GRATIS oplevelse, som vi helt klart skal besøge igen. Vi både grinte og blev forundret.... At vi så havde problemer med at finde rundt derinde, det er en helt anden snak.
Efter vi var blevet fyldt op med indtryk, gjorde maven sin ret gældende. Og vi endte efter lidt familie votering på Restaurant Tivoli hallerne. Jesper ville nok hellere have haft en rød bøf, men Elisabeth og jeg ville hellere have en god dansk frokost. Og 2 mod 1 vinder jo.... :o)
Det var virkelig et super sted, lidt som at gå ned i en helt anden verden. Maden var rigtig lækker, og vi måtte melde "al sult væk" efter 2 stykker meget højt belagt. Bagefter skulle maden fordøjes, og Elisabeth mente, at det gjorde den altså bedst med en tur på strøget - efter 20 butikker med tøjstykker, meldte "de gamle" altså pas, og mente at det var tid til kaffe og kage. Så vi gik i Illum.
Og så var bægret fyldt, og familien drog med toget hjem til det lille hus på landet igen.

Fredag var vi til fødselsdag hos min søster Lene, en rigtig hyggelig eftermiddag hvor min anden søster også deltog.

1 kommentar:

netti sagde ...

Det lyder sørme som en rigtig hyggelig dag. Man får helt lyst til at gå i jeres fodspor hvis ikke liiige det var fordi jeg bor i vestjylland :o)
Tillykke med din søster.