tirsdag den 18. marts 2008

Påske!

Gik mit seminar i sidste uge godt? Ja det gjorde - det var hårdt, men meget lærerigt. Indimellem måske lidt for lærerigt, vil nogle måske mene. Jeg endte i hvert fald i en situation hvor jeg måske hellere ville have undgået det jeg lærte - og hvor jeg havde samvittighedskvaler bagefter. "kan det virkelig passe..."...."må man virkelig det"...." bør jeg mon sige noget, til nogen?" sådan flød spørgsmålene igennem hjernen en hel nat, og jeg savnede min dejlige mand til at vende tingene med.

Men alt det er glemt nu, eller i hvert fald bearbejdet. Og nu er jeg NÆSTEN klar til at holde påske. Skal bare lige have "overstået" et par timer mere her på jobbet.

Mine forældre ankommer i aften, og så står de kommende dage ellers på hygge - og fødselsdag. For Elisabeth bliver 14 år, og den dag må vi ikke glemme - selvom hun lige om lidt også skal konfirmeres. Så det hele er linet op, og vi er næsten klar til dagen imorgen!

NÆSTEN!

2 kommentarer:

netti sagde ...

Lisen det er helt uhyggeligt. Elisabeth skal konfirmeres i år - det skal min Anna cecilie også. Elisabeth skal holde fødselsdag i påsken..det skal Anna cecilie også da hun har fødselsdag på tirsdag..
SIkke en masse sjove sammentræf.
God påske og fødselsdag til jer.

Anonym sagde ...

See here or here