søndag den 6. januar 2008

Godt nytår....

Hold da op hvor tiden løber hurtigt når man holder ferie. Vi har lige haft 14 dages skøn, dejlig og afslappende ferie, men imorgen starter den vilde hverdag igen.

Et nytår nåede vi også lige at passere grænsen til. Og hvad betyder det mon så? For os herhjemme betyder 2008 bla at Elisabeth skal konfirmeres - hold da op tiden iler. Faktisk har vi 3 konfirmationer her i foråret, 2 af mine nevøer og som rosinen Elisabeth.

Jeg håber også, at 2008 betyder at Jesper kommer sig helt efter sin ulykke for snart 3 år siden. Han føler selv, at han har fået mere overskud her i ferien - faktisk var der en dag hvor han ikke sov til middag, og det er stort..... så mon ikke at vi ender med at han bliver "normal" igen, og slipper for sin træthed.

Hvad betyder 2008 for mig? Hmmm ja jeg bliver 38 år, egentligt ikke noget jeg tænker så meget over, men når man skriver det, kan jeg godt se at det er mange år :o)
Ellers betyder året forhåbentligt mere tid og overskud til mig. Efter at jeg i mange mange år har arbejdet hver 2. lørdag/søndag, er jeg nu ansat på et kontor - uden de der møg weekendvagter. Det bliver godt.

Godt nytår til jer alle :o)

2 kommentarer:

netti sagde ...

Godt nytår til dig. Ja vi har også en konfirmation i år. Vi er så småt gået i gang med forberedelserne .. nu mangler jeg bla at kunne lavet et album til hende uden at hun opdager det hvilket er svært da hun selv scrapper! Held og lykke med alt.

marion sagde ...

Åhh ja - også jeg har en konfirmation i 2008, hvilket betyder en ekstra tur fra Nuuk til DK i april/maj måned og det er jo slet ikke så tosset :-)Så går der kun 2-3 måneder mellem, at jeg er sammen med mine skønne unger.
Knus Marion