søndag den 6. september 2009

Sommerferie del 2

Så er dette års sommerferie afholdt – og hvilke skønne uger. Imorgen starter vi på arbejde igen, og kan se frem til en masse uger hvor der pt ikke er planlagt noget ferie.

Vi sluttede sommerferien 2009 med 1 uge i Sharm El Sheik på hotel Hilton Sharm Waterfalls. Billederne taler næsten deres eget sprog, det eneste i ikke kan læse ud af billederne er:

Temperaturen i skyggen: 40 grader

Rødehavet:  28 grader

Antal swimmingpools: 7 stk ( de 3 af dem var saltvandspøls, det var fedt!!!)

Sygdom: 1 omgang ondsindet maveinfluenza – Jesper var syg i 3 dage.

Bøger læst: 4 stk.

Strikket: ½ pulsvarmer ( i flyet)

Billede 084

 Billede 050 Billede 072  Billede 076 Billede 077

Her spiste vi nærmest alle måltider, for vi havde valgt et ophold med alt incl.  Rummet var flot indrettet, og der var højt til loftet – men med 200-250 gæster samlet på en gang var der indimellem et inferno af larm.

 

 

 

 

 

Man skal nok vide det for at kunne se det – men her svæver teenageren altså. Hun var helt høj både før, under og efter.Billede 112

Billede 114

Billede 139 Lufthavnen i Sharm El Sheik. Udformet som en falk. Til venstre er ankomsthallen, formet som falkens vinge, altså velkommen hertil og i er nu under vores vinger. Afgangshallen er til højre, og er beduintelte, som et farvel og på gensyn. Super flot lufthavn.

 

 

 

 

 

Ferietilfredshed: rimeligt

Vil vi komme igen? Ikke til det hotel, der var for mange kritikpunkter. Fx var hygiejnestandarden alt for lav, og maden var for kedelig. Men vi kommer tilbage til Sharm El Sheik, det er helt sikkert. Bare ikke næste år, for nu vil vi prøve noget HELT andet.

2 kommentarer:

Netti sagde ...

Godt jeg ikke var der...NOT!! kæft det ser lækkert ud! Suuuk..
Skal du ikke scrappe de billeder?

Fru E sagde ...

Det ser simpelt hen bare kanon lækkert ud!!! Det gad jeg godt selv. Kan godt forstå, at I har nydt det.