torsdag den 17. september 2009

Troldehår

Hvem vil ikke gerne have sådan lidt pjusket troldehår i disse tider? Jeg vil i hvert fald gerne – men jeg syns at voks er noget gris, det er svært at få fordelt ordentligt, og det har en tendens til at klappe mit hår sammen.

dust it

Igår blev jeg så af en frisør anbefalet dette her. Dust it hedder det. Navnet passer til produktet for det er sådan noget pulveragtigt noget man drysser ud i hovedbunden, masserer det ind – og så kan håret ellers sættes som jeg lyster.

Det er næsten som en form for magisk saltvandseffekt i pulverform til håret. Giver utrolig og unik støtte i hovedbunden.

Det fede er at jeg her på 2. dags hår har lige så troldeagtigt hår som igår – det kan simpelthen nusset op igen dagen efter uden at det forandres.

Det er smart!

3 kommentarer:

Voks sagde ...

Hej.
OSIS Dust It er et fantastisk produkt - uden tvivl! Når du står og skal bruge flere af dette produkt kan du fnde det hos os www.e-voks.dk. I øjeblikket har vi Dust It til 67 kr. Så det er ekstremt billigt i forhold til frisøren.
Christoffer Steenbeck
e-voks.dk

Marianne sagde ...

Ej det vil jeg da prøve.... kan også bedst lide når håret ser ud som om jeg har kørt i en åben vogn med 100 km i timen........ tak for rådet...

Pia sagde ...

Det ér top godt, selv om jeg lige sku vænne mig til at bruge det:o)