tirsdag den 2. december 2008

Hvorfor?

Helt ærlig hvorfor har folk så travlt med hvem jeg skal tale med, og hvem jeg IKKE skal tale med. Hvorfor er det så vigtigt at man skal kunne lide alle mennesker man møder på sin vej? Der er bare nogle mennesker man ikke kan lide, og sådan er det. Og så er der nogen mennesker, som gør ting/siger ting, som gør at nu er målet nået, nu gider jeg dem ikke længere. Der er grænser for hvad jeg gider at finde mig i - det kan godt være at din/jeres tollerance tærskel er meget længere ude end min, og at i kan se tingene fra alle de gode sider. Det kan jeg åbenbart ikke altid, og helt ærlig så gider jeg det heller ikke. Jeg prøver ikke at lave om på jer, så lad dog være med at lave om på mig!

Jeg skal nok være høflig, men jeg gider ikke småsnakke med dem jeg ikke kan lide- og jeg gider endnu mindre lægge øre til alle deres "tåbeligheder"

Jeg gider det ikke....

Og ja jeg er sur, og jeg må gerne være det.

3 kommentarer:

mariahønen sagde ...

Jeg forstår dig godt og ville nok ønske at jeg kunne være lige så hård. Men jeg er vist lidt af en "pleaser" - folk skal virkelig gøre mig meget ondt før jeg afskriver dem.
Jeg har dog i tidens løb "slået op" med en enkelt veninde og det har jeg ikke fortrudt.

Shabby - Marianne sagde ...

Sur, nej du er bare ærlig og velkommen i klubben :-)

Netti sagde ...

Jeg havde engang en kollega der sagde: Man kan ikke være gode venner med alle her i verden.

Det synes jeg egentligt er et fedt udtryk som jeg selv har taget til mig, for det kan man virkelig ikke.

Jeg synes det er super at du ligesom "rydder ud"..også selv om du er gal :)