fredag den 18. juli 2008

Besøg fra Jylland


Idag kommer mine forældre - det gider jeg bare godt.... glæder mig til at se dem, og til at være sammen med dem hele weekenden.
Men først skal jeg lige arbejde, der er en deadline der skal nåes. Jeg arbejder hjemme idag, derfor kan dagen starte med lige at tjekke hvem der har tilført nyt på bloggen!
Det flotte dobbelte valmuer, er fra svigerfars have, vi er blevet lovet nogle frø, for vi vil nemlig osse ha´ dem i haven, ja vi vil!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Lise...jeg svare lige her med hensyn til efterskoleophold...Det har været et super år for min ældste. Klintsøgaard idrædtsefterskole, er en boglig efterskole, der udover idræt i forskellige afskygninger, også har 10. klasse (og kun det). Der har ikke været ekstra frimandage/fredage, som man hører fra andre skoler...Skolearbejdet blev vægtet højt, ligesom samværd og idræt....vi har kun godt at sige...men skynd jer i det hele taget...da gode efterskoler hurtigt er sluppet op for ledige pladser. Tag endelig på besøg, når efterskolerne har "efterskolernes dag" i slutningen af september.
God fornøjelse...

Lisen sagde ...

Hej Anne,

super, tak for dit svar. Har lige prøvet at google skolen, og den ser bare super fed ud. Det må vi vist lige have snakket om i ferien, og så ellers få besøgt skolen.

Tak!

- Lisen

Anonym sagde ...

Og ikke for at fremhæve den ene lærer frem for den anden, men Olav deres skoleleder han er bare så rar og ved lige hvordan de unge mennesker skal tackles :-)

nb. fin trøje du vil strikke :-)

Irene Aagaard sagde ...

Jeg har valmuerne i en lyslilla farve. De er fantastisk smukke og kan blive meget høje.