søndag den 29. juni 2008

Jeg burde ikke bande..

Men jeg gør det SKU alligevel... FANDEN SKU og det der er meget værre.

En skøn lørdag hvor vi alle 3 skulle kigge på udsalg, endte med et marridt af en tur i Roskilde. Og som furrien sagde til mig, da jeg tilfældigt mødte hende EFTER hun løbende havde jagtet barn og mand rundt i Roskilde "giv mig 3 ord om mig" - gerne "voldelig, grænseoverskridende og højt råbende"

FANDEN SKU og meget mere, nu gik det lige så godt herhjemme... nu var der ro på de høje bølger, og alle kunne igen tåle at sidde i båden uden man var bange for at nogen skulle blive søsyg.

For 3 år siden, havde vi det på samme måde - FANDENS siger jeg bare. Havde håbet, at tøsebarne ville kunne få en skøn ferie, uden at alle de der dumme minder skulle vælte frem igen. Men nu står de alle i kø, lige i forreste række!

FANDENS!

Denne gang mandes der op om tøsebarnet - alle får at vide hvad der er sket, så alle kan hjælpe hvis "søsygen" skulle opstå uden at vi som "forældre" er i nærheden.

FANDENS!

4 kommentarer:

david santos sagde ...

Hello, Lisen!
I loved this post and this blog.
Happy day

Mariahønen sagde ...

Jeg forstår så sagtens banderiet - det var da pokkers at i ikke kan få fred. Den mor har da fået som hun har redt og skal bare lade jer være i fred!! Uden at kende detaljerne, ved jeg jo at Elisabeth ikke er kommet uskadt fra et møde med sin møgmor, og det er bare så utrolig trist.
Men jeg ved at hos dig skal hun nok komme ovenpå igen, du har nemlig et kæmpe hjerte som hun kan hvile og samle kræfter ved.

Netti sagde ...

Okay det forstod jeg så ikke en meter af..men jeg håber at i har det bedre :o)

Lisen sagde ...

Kære søde mariehønen, tusinde tak for de dejlige ord. Jeg håber virkelig også at hun snart forstår det vink med en vognstang, og lader tøsebarnet i fred.

Kære Netti,
jeg kan godt forstå at du intet forstod :o) det kræver at man kender mig og min familie.