onsdag den 3. oktober 2007

Nyt hår og nyt papir

Tirsdag var en travl dag for en hjemmegående husmor som mig :o) dagens første aftale var hos frisøren jeg trængte frygteligt til en omgang farvning og klipning. Sådan her ser man ud når man selv prøver at tage et billede af sig selv: Bagefter var jeg på besøg hos dreampapers, det var rigtig hyggeligt, og jeg fik en god snak med Kit. Dejlig butik og dejlige tøser der har den.... der ville jeg gerne bruge mere tid og flere penge. Jeg fik købt lidt nyt papir, så kan det være at jeg snart får startet op igen på det der scrapperi, men fik også købt nye clearstamps, dem er jeg bare blevet rigtig glad for, bruger dem til kort, bordkort m.m. Se hvad jeg købte:

Jeg NÆGTER at udtale mig om hvor mange kroner det besøg kostede mig! ;o)

I løbet af de kommende dage kommer de bordkort jeg har lovet min faster at lave til hendes 60 års fødselsdag herind - ikke noget fancy, men let og elegant det var hendes ønske.

7 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

Sjovt at se dig.......du og din søster ligner nu hinanden lidt...

Mange hilsner
Birthe

Lisen sagde ...

Hmmm sjovt du skriver det, for det syns jeg bare overhovedet ikke vi gør :o)

runa sagde ...

WAW fint nyt hår!!!

Pialine sagde ...

Hej Lise
Hold da op en flot frisure, du jo blevet en ny kvinde ;o)....jeg er nu heller ikke sikker på at jeg ville have kunne genkende dig :O)
Knuz
Pialine

Lisen sagde ...

Runa: jeps der sker noget når man går herhjemme!

Pialine: nu har du jo også kun set mig 1 gang :o)

Pialine sagde ...

mmhh ja det er rigtigt nok men jeg har da tit set dit "gamle" billede i forummet hos DreamPapers ;o)

Knuzzer
Pialine

mig selv sagde ...

fandt du nogensinde ud af om du skulle skifte job til helt ny branche ? eller hvad endte det hele med ? hvis man må spørge?