mandag den 8. oktober 2007

1½ uge

Skrig... tænk om 1½ uge er det slut med at nusse rundt herhjemme, for så starter virkeligheden igen, og jeg er bare slet ikke klar.

Dagene går så hurtigt når man er hjemmegående husmor, der er vasketøj der skal ordnes, ting der skal stryges, ordnes her og der, løbes en tur, læses lidt i en god bog - og vupti så kommer familien hjem igen.
Så skal der laves aftensmad, og så skal vi i seng :o)

Arj helt ærligt hvor forsvinder dagene hen?

Faktisk skal jeg starte allerede her på onsdag, er inviteret med til et heldagsmøde, sammen med alle mine nye kollegaer - gys siger jeg bare. Jeg er ikke særligt god til at møde nye mennesker, især fordi alle kender alle, og jeg kender bare mig!

En ting er at det er et nyt job, men det er altså ikke kun nye mennesker, men også helt nye ting jeg skal til at lave. Slut med at være ejendomsmægler, slut med at arbejde i dumme weekender og helligdage, næææ nu skal jeg arbejde alle hverdage fra 8.45 - 16.15 i en BANK! Det bliver virkelig så skønt.

Min kontrakt indeholder ord som: flextid, hjemmearbejdsplads, overarbejdsbetaling og overenskomst... jeg måtte slå dem op, for det var ord jeg ikke kendte betydningen af.

Starter på et nyt arbejdsliv: Onsdag d. 17/10-07

3 kommentarer:

Betina Olesen sagde ...

Synes altså edt lyder spænden med det nye job, det med sommerfuglene kender jeg alt for godt, men du får set dig om, er jeg ret sikker på, at du også er en af dem....

Pøj pøj med det......

Hygge fra Betina

Lisen sagde ...

Tak Betina! :o)

Mariahønen sagde ...

Det lyder bare fedt - tillykke! Du fortjener altså også at få noget som er godt for dig. Og tænk - normal arbejdstid - måske man ligefrem til nå at se venner og familie også, sådan ind i mellem?