fredag den 1. juni 2007

Måtte altså bare lige vise jer....

Se lige mine fine blomster, måtte altså bare lige vise jer hvordan vores silkepæoner nærmest er ved at eksplodere lige nu og her:Mon de springer ud i denne weekend?Og her er vores "prinsesse Mary" rose - en smuk dobbelt rose! En smuk og vedvarende bryllupsgave fra Jespers farbror med familie.

6 kommentarer:

Betina Olesen sagde ...

Hejsa Lise

Velkommen til blogland, selvom det er et par dage siden kan jeg se :-)

Dejligt at se en blog der handler om andet end scrap. Scrap, det er også godt, men jeg personligt kan bedst lide en blandet landhandel, hvor man fåe forskellige indblik i andres liv.

Held og lykke med den.

Hygge fra Betina

Kit sagde ...

Det er bare så dejligt at se alle blomster og planter titte frem her i forsommeren ... dejligt oveni når det er en gave som man er rigtig glad for ;)

Betina Olesen sagde ...

Hej Lise

Det er lige mig igen, tak for din hilsen på min blog, men af en el. anden årsag er du kommet ind på min haveblog, om det er med vilje el. en fejl, ved jeg jo ikke :-) men vil lige fortælle dig, at jeg har en med scrap og alt muligt andet også.

Hygge fra Betina

charlotte sagde ...

Hej Lise,
Tillykke med bloggen. :) Det er så hyggeligt at have en blog, synes jeg. Hyggeligt at opdatere sin egen og hyggeligt at besøge andre bloggere!

Og ja, silkepæoner er da vildt smukke. Vi har også en del i vores have - og der er sprunget nogen stykker ud! Det kan være jeg skal huske at tage billeder af dem.

God weekend!

Hej igen fra Charlotte

Betina Olesen sagde ...

Nå, det var godt, det plejer kun at være havefolk der besøger den anden, men det ser du jo også ud til være :-)

Det er på "Scrap-is-fun" jeg opholder mig mest, vi er en hyggelig lille flok, endnu :-)

Hygge fra Betina

Pedrsn™ sagde ...

uha ja.. det kan ikke vare længe inden de eksploderer ;)