fredag den 1. juni 2007

Hvad jeg laver i min fritid

Sidste efterår blev Jesper og jeg gift, den gladeste dag i hele mit liv. Og der kom jo (ikke underligt overhovedet) rigtig mange billeder ud af det, faktisk har jeg over 900 af dem.

Ideen om at lave en scrapbog over dagen opstod, og jeg begyndte at lede efter hvordan og hvorledes. Jeg solgte et hus for et par, hvor konen/pigen/kvinden lavede disse skønne scrapbøger og vi faldt i snak. Hun henviste mig til http://www.dreampapers.dk som sælger alt det skønne til scrapbøger - at de 2 piger som har butikken samtidig er rigtig søde, og har mange gode ideer er jo en helt anden snak.

Og her er så det seneste lay-out fra mig:Faktisk er det kun layout nr. 2 jeg laver, så jeg er lidt stolt!

Jeg deltager i en udfordring hvor jeg skal lave en bog-om-mig. Altså en masse sider, som fortæller historien om mig. Det er rigtigt spændende, og meget udfordrende.
Min bryllups-scrapbog vil jeg først starte på når dette projekt er kommet godt i gang, for jeg får en masse inspiration.

2 kommentarer:

Kit sagde ...

ja, det er de utroligste ting man kan komme ud for når man er på arbejde ;)
Tak for roserne, og I skal vide (elisabeth og dig) at det også er rigtig hyggeligt at have jer på besøg ;) glæder mig også til at se jer til crop 16. juni.
Og ingen tvivl om at de sider du indtil videre og fremover får lavet, er utrolig flotte ... også en ros til Elisabeth ... hils hende ;)

Runa sagde ...

Jeg er glad for at du fik vores hus, og at du begynder at blive lige så glad for denne dejlige hobby som jeg er! :O)
Glæder mig til at scrappe med dig her den 16. juni!
*knus*