tirsdag den 14. juli 2009

Du og jeg…

Idag kl. 20.15 for præcis 8 år siden blev jeg forelsket. Stormende og livsforandrende forelsket.

Det er ingen hemmelighed, at jeg mødte Jesper på en datingside på nettet. Han var så ABSOLUT ikke min type, men en lørdag aften i ren og skær kedsomhed, gik jeg med til at møde ham i Roskilde foran domkirken til en aftengåtur. Og her kan man så lære, at ens intuition ikke altid holder stik.

For 8 år senere sidder jeg så her – stadigvæk forelsket, og vi er idag gift og lever et vidunderligt liv sammen. Og spørger du mig idag, er han stadig ikke min type (griner højt)

manden i mit liv

9 kommentarer:

mariahønen sagde ...

Det er dejligt når man bare finder ham der... kender det godt. Min Jesper var nu egentlig heller ikke min type, men han var sjov og så faldt det hele i hak.
Jo jeg kender det godt - og godt for dig, at du gik med til den gåtur.

Fríða sagde ...

tihi! mon ikke det er sådan det tit sker? da jeg mödte min mand kunne slet ikke fordrage ham, men han blev ved, indtil jeg overgav mig. i dag, 20 år senere, er vi mere forelsket end nogensinde.
kh.fra Island
Frida

Lene sagde ...

Dejlig læsning :-) og tillykke med hinanden :-)

Fru E sagde ...

Dejlig læsning, elsker når forhold holder og gror. Tillykke med jeres årsdag :)

Anonym sagde ...

Han ser da ellers meget sød ud :-)
Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan du ville have haft det, hvis du havde fundet dig en, der var din type, når du er så forelsket i en, der ikke er det :lol:

Til lykke med jeres årsdag.

Henriette sagde ...

Hej Lisen.

Jeg selv har også mødt min elskede på en datingside. Han er tilgengæld præcis den mand jeg drømte om at møde hvis jeg skulle være heldig.. og det var jeg søreme. Ikke i første forsøg, men pyt med det.

Jeg glæder mig på jeres vegne og smiler fordi det kan godt være han "ikke" er din type..MEN jeg syntes altså at han ser rigtig dejlig og sød ud. :-)

Tak for et skønt og livsbekræftende indlæg. det gjorde mig glad at læse.

Kh Henriette
www.defemibyen.blogspot.com

Shabby - Marianne sagde ...

Hvor er det dejlig læsning - og jeg syntes han ser vældig sød og rar ud :-) - Min husbond gennem 22 år var heller ikke min type - faktisk det modsatte, men det viser jo også bare at vi skal satse på de inderste værdier og ikke om man er hvid, sort, gul, hårpragt eller skaldet

Kom så igang sagde ...

Dejlig at høre det går godt(selv om han ikke er din type)

Lise sagde ...

Hvor er det bare morsomt at læse alle jeres kommentarer. Det er rart at vide at jeg ikke er den eneste der er gift/bor sammen med en der ikke er ens type :-)

Tak til de nye der har smidt en kommentar, det er altid dejligt at møde nye ansigter.