fredag den 3. september 2010

Bøger jeg har læst

Det er måneder siden jeg sidst har skrevet herinde. Min tid har ikke været til hygge skrible skrable, og jeg har været i tvivl om jeg overhovedet gider det mere :-)
Men jeg har savnet mit sted hvor jeg samlede gode bøger op, gode forfattere som jeg kunne hive fat i igen. Derfor dette indlæg.

Sommeren over har jeg med glæde læst bøger af Noah Gordon. Har med stor fornøjelse læst Shamanen, Helbrederen og sidst En kvindes valg.

Gode bøger, med et velskrevet indhold, og hvor jeg med spænding glædede mig til afslutningen. Ham gider jeg godt læse meget mere af.

Har også læst Jeanette Øbro Gerlow og Ole Tornbjergs "Skrig under vand". Det er dog en tynd kop te, med et lixtal så selv en 3 klasses elev kan følge med. Øj hvor var jeg skuffet! Hvordan pokker kan der være så meget hype omkring den bog?

4 kommentarer:

Mariahønen sagde ...

Godt at se at du stadig godt gider at skrive herinde. Jeg er også selv gået lidt i stå - skal lige finde noget at skrive om som ikke har noget med graviditet at gøre... :)

Clemme/Trine sagde ...

Helbrederen og Shamanen er nogen af de bedste bøger jeg nogen sinde har læst, er vild med Noah Gordon :)Men har ikke læst En kvindes valg, så den må jeg da ha' fat i :)

Ann Louise sagde ...

Jeg læste også triologien med Noah Gordon for år tilbage. De er helt fantastiske.
Glædelig jul.
Mvh Ann

FIFA Coins sagde ...

FIFA 15 Coins,just take a look here FIFA Coins,you will take fancy with this site all along. Welcome to buy FIFA Coins in our store through following: http://www.xyfifa.com/