tirsdag den 20. maj 2008

Konfirmationen

Som lovet er her billederne af tøsebarnet - kan stadig mærke hendes glæde over denne store dag.

vejret var med os, så billederne blev taget i præstens have. Fotografen er ham her, ham kan vi anbefale, han tog også billederne til vores bryllup.
Hun er mit troldebarn, og valgte selv en kjole som passer til hende. Hold da op, hun var en smuk konfirmand - faktisk den smukkeste i kirken.


Så glad bliver man, når man får en ny cykel af sine forældre. Hun havde forventet et digital kamera, så hendes glæde var overstrømmende.


Og hun fik gaver - rigtig mange gaver!

Her er vores bord :-)


En super dejlig dag, med mange gode taler og sange. Og jeg vil gerne indrømme at jeg tudede flere gange - jeg havde selv lavet en tale og den tudede jeg mig hakkende igennem, min søster Lene holdt en tale for hende som også trak tårer, og til sidst rejste tøsebarnet sig op og igen måtte jeg vande høns.

Vi nåede også at danse lidt over 1 time, til en helt suveræn musiker. Dansegulvet var fyldt hele tiden, og folk var glade.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er hun bare smuk!!!!! Ganske, som min datter var på sin store dag d. 1. maj. Vi havde også en skøn dag - og der vil komme billeder på min hjemmeside én af de nærmeste dage:-) Jeg er tilbage i Nuuk efter 3 skønne og solrige uger i DK...
Marion

Netti sagde ...

Wow hvor er hun smuk..hold da helt op og sikke et flot bord i havde. Det ser ud til at have været en super dejlig dag.
Jeg kom igennem min "tale" et eventyr om en græshoppe over hendes liv..uden at tude men det var svært :o)