lørdag den 10. november 2007

Helt ærlig - det spøger!

Igår aftes købte Jesper en hel ny æske hundekiks til Twist, han gav ham 4 i løbet af aftenen igår.

Hertil morgen var kassen væk... pist... væk... gone...! Hvorhen? Tjaaa hvis vi bare vidste det, ville der være et mysterie mindre her i verden.

Hundekiksene står i et skab, hvor der måske er lidt rodet - men nu er der ryddet klinisk op. Ingen kasse med kiks. Okay... måske er den så skvattet ned bagved? Vi har begge 2 lyst derned op til flere gange, og Jesper finder faktisk en kasse hundkiks dernede, TOM! Men det er ikke den kasse han købte igår, konstaterede vi hurtigt - for Jesper havde revet toppen af kassen han købte igår, og den fandt vi i brændekassen, og målte afrivningen på strimlen kontra kassen - NO MATCH!

Jesper har gennemrodet nærmest hele huset idag, og kassen med hundekiks er og bliver borte!

Helt ærlig, hvor mystisk er det lige? Jesper mener at vi har spøgelser, og fortælle historie om ting der forsvandt for 10-12 år siden, og som dukkede op senere på underlige steder. Og indrømmet, en nat hvor jeg var nede for at tisse, passerede jeg stuen - og der duftede der pludselig af øl og piberøg. Mystisk, for ingen af os ryger!

Jesper mener, at vi imorgen tidlig vil finde æsken med hundekiks på sin plads igen - gør vi det, vil jeg helt sikkert mene, at det er Jesper selv som driver gæk med familien. Det kunne bedst ligne ham!

1 kommentar:

Valdemarsro.dk sagde ...

Er lige "faldet" over din blog :-) Vender helt sikkert tilbage!
-uhh og kender godt det med at tingene på "mystisk" vis forsvinder, måske fordi jeg roder ;-D