Forandringens vinde har blæst her på matriklen. Fra at jeg aldrig lavede mad, så laver jeg nu mad hver dag, og det er okay med mig - især fordi det er manden selv det har sagt fra.
Løsningen har betydet, at der skal laves madplan hver lørdag morgen, så der kan købes ind til det meste i løbet af lørdagen. Teenageren og jeg har ellers prøvet utallige gange at få madplanerne indført her i huset, men uden held. Vi er nemlig vilde med madplanerne, for så ved vi om aftenen byder på noget lækkert som man bare SKAL glæde sig til. Jesper er også fornøjet, for det har givet ham lidt mere tid og en belastning mindre til hjernen.
Uge 26 ser sådan her ud for os:
Mandag: Hjemmebagt brød (ligger allerede i fryseren) med pålæg
Tirsdag: Svigermor bliver 72
Onsdag: Pasta med basilikumsauce og ristet bacon
Torsdag: Mexikanske pandekager med oksekød, salat, ost og salsa
Fredag: Kylling i weberen med nye kartofler og salat.
Det bliver en god uge, for jeg elsker både pasta og kylling.
søndag den 21. juni 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
5 kommentarer:
Den ugentlige madplan er også løsningen på mange problemer her i familine - og hold fast, hvor er det tidsbesparende.
Jeg har dog (heldigvis) ikke overtaget kokketjansen endnu;-)
Heller ikke jeg har kokketjansen...men madplan har vi..til alles fornøjelse :-)
Jeg har forsøgt med madplan utallige gange ,men den går altid i udu for mig,men det kunne være jeg skulle prøve igen.
Uha hvornår skal jeg komme og spise?? det lyder dejligt. God idé med en madplan. det har vi også forsøgt med her, men det er ligesom det ikke rigtig funger.
Madplanerne giver virkelig meget frihed, tænk at man kan nøjes med en gang at tænke madtanker.... Teenageren og jeg burde have holdt fast i det for flere år siden.
Netti - du kommer bare, husk nogle af dine kort. Vi kan jo bytte mad for kort.
Send en kommentar