fredag den 31. juli 2009

Ferie...

Om præcis om 4 timer har jeg ferie!
Om jeg glæder mig? Hvad tror du selv? ;-)




torsdag den 30. juli 2009

Udsalg..

Jeg er normalt ikke så god til at gå på udsalg, for det jeg virkelig ønsker mig, det kommer sjældent på udsalg. Lige indtil igår….

Jeg skulle egentlig købe en gave til et sølvbryllup, men da brudeparret ønskede sig en dug, var det jo nærliggende at besøge den butik hvor jeg kan svælge i skønne stoffer, mønstre og farver,  Georg Jensen Damask i Roskilde. Jeg elsker at give gaver, hvor jeg også selv ville blive glad for at få den.

Fik jeg købt en gave? Jeps… men fandt da også lige 2 duge til mit eget hjem.

hybenrose

Hybenrose – bare i en skøn cremet farve (ikke den viste, den er antracit) Den vil passe perfekt til det fine stel som står i vetrinen og venter.

 

 

Raindrops

Og så raindrops designet af Monica Ritterband. Det er enkel og helt fantastisk skøn.

Så nu er vi klar til at få gæster :-)

Og prisen, tjaa 50 % under normalen – Uha pludselig elsker jeg udsalg.

Bøger jeg har læst

noget for noget

Anna Grue “Noget for noget”

Advarsel:

Det kan gå helt galt, hvis du lader naboen passe din lejlighed i ferien. Hvis altså naboen er psykopat og systematisk gennemgår dine skuffer for at kunne presse penge af dig …

Handlingen udspiller sig på Østerbro i sommeren 2004. Journalisten Mette skal på ferie i Nice med sin oversættermand og deres femårige søn Esben. Hvad er mere nærliggende end at lade viceværtens kone Jytte se efter posten, vande potteplanterne og give marsvinet mad? Det gør hun jo i forvejen i resten af ejendommen.
"Noget for noget" er en letløbende og underholdende roman. Mette har en stor familie familie og omgangskreds, så der er mange sidehistorier, som griber ind i hinanden - nogle gange meget dramatisk og nogle gange lidt morsomt. Men som læser er man i godt selskab, og jeg glemte helt tiden i toget, for jeg måtte lige vende endnu en side for at følge hoved- og bipersonerne i deres færden.

Thriller vil jeg ikke kalde den, chicklit vil jeg heller ikke kalde den – lige midt imellem. Klart læseværdig.

****************************************************

pengetræet

Holly Kennedy “pengetræet”

Sidste år læste jeg “blikæsken” af samme forfatter. “Pengetræet” var præcis som forventet en lige så skøn bog, hvor jeg både måtte grine højt og fælde en tåre.

Annie Hillmans liv ligger i ruiner. Den yngste søn, Eric, har, siden han var tre, lidt af en livstruende sygdom, der har fyldt så meget, at det har kostet Annie ægteskabet med Jack og fremmedgjort hende over for den ældste, Luke, der ikke har fået den opmærksomhed fra sin mor, som han havde krav på. Og ud over den følelsesmæssige fallit kæmper Annie også med regningen for Erics behandling, der er på størrelse med en årsløn eller to.

En annonce på forsiden af den lokale avis med et ungdomsbillede af hende selv under overskriften Har du set denne kvinde? vender op og ned på Annies liv. Det skal vise sig bare at være den første af en stribe annoncer, der sætter Annie i gang med at grave i sin fortid for at finde ud af, hvem den anonyme indrykker mon kan være.

Super god læsning med en overraskende slutning.

tirsdag den 28. juli 2009

Sushi....

På min fødselsdag havde jeg bestemt at jeg ville have sushi. Jesper er dog ikke den store sushi-spiser, så han fik lov at få en bøf i stedet. Men jeg fik sushi, og endda rigtig MEGET af det.Mine svigerforældre var inviteret til at spise med og da det var første gang de blev præsenteret for sushi, havd jeg købt nogle let spiselige (tang, ris og advokado/ tang, ris og agurk) men min svigerfar var imponeret - både over det æstetiske men også over hvor godt det smagte. Så han spiste lige 15 stk OG så en bøf med tilbehør efterfølgende.Min svigermor og Elisabeth var mere mådeholden.

Det var god sushi, ikke sidste gang jeg henter fra Sachi Sushi på Ros Torv.

Strikkepinde….

Til min fødselsdag fik jeg denne her:Billede 008

Jespers helt egen version af en KnitPro strikkepind. Den var måske ikke helt færdig, for der er stadig knaster på pindene, og pindende var heller ikke helt så spidse som de skulle være. Men ellers var de som Knit Pro strikkepindene, nemlig med udskiftelig wire.

Kortet der fulgte med lød som følger:

Det var det du ønskede dig mest, men pengene er små i år, så jeg har selv lavet dem til dig

Nederst i kassen lå der dog en bestillingsseddel fra en tysk garnforretning.. For jeg havde ønsket mig et KnitPro sæt, men herhjemme i Danmark koster sådan et sæt en mindre bondegård, men i Tyskland fåes det til rimelige penge. Igår ventede der mig så en ekstra gave nemlig dette her:

Billede 007Ih en god gave. Der var nemlig et et Kni Pr Deluxe sæt, 3 par strømpe pinde, og ikke mindst en hækkelnål. Altsammen købt og leveret for under 600 danske kroner. Det er billigt….

Og jeg er glad… meget glad! Både for Jespers egen prototype men også for kassen fra Tyskland.

Jeg har lovet Jesper, at tilbyde jer hans strikkepinde til en billig pris – i skal bare sige til. Der vil dog først være levering efter vores ferie :-)

torsdag den 23. juli 2009

Undskyld....

Undskyld siger jeg bare - men jeg har altså været sød det sidste år, det siger både min moar og min mand, så det er ikke min skyld at det næsten er skybrud på Sjælland.

Men jeg vil prøve at opføre mig bedre det næste årstid, vil nemlig gerne fejre mit runde hjørne næste år i haven.

tirsdag den 21. juli 2009

HØNS...

Høns siger jeg bare!
Helt nøjagtigt 12 nye høns som er flyttet ind i hønsegården i papkasser.Og som nu lige så stille bevæger sig ud i den nye verden, fyldt med lyde og underlige grønne ting som egentligt smager godt, men som man godt kan være lidt bange for i starten. Man ved nemlig aldrig hvad sådan noget salat kan finde på :-)
Men verden er virkelig stor og underlig, og de første mange timer bevægede de sig ikke ret mange skridt væk fra hinanden.
Men de skal nok blive mere modige i løbet af de næste par dage.

Vi var på kærestetur

Billede 055

Billede 069

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jesper og jeg var på kærestetur i Annes baghave :-) og i mit gamle ejendomsmægler område.

Vi tog en tur til Sorø, gik en tur langs søen og spiste maden med en skøn skøn udsigt.

Billede 048Billede 043 Billede 044 Det hele blev afsluttet med en is fra Emil.

Fantastisk tur, det må vi gøre igen.

tirsdag den 14. juli 2009

Du og jeg…

Idag kl. 20.15 for præcis 8 år siden blev jeg forelsket. Stormende og livsforandrende forelsket.

Det er ingen hemmelighed, at jeg mødte Jesper på en datingside på nettet. Han var så ABSOLUT ikke min type, men en lørdag aften i ren og skær kedsomhed, gik jeg med til at møde ham i Roskilde foran domkirken til en aftengåtur. Og her kan man så lære, at ens intuition ikke altid holder stik.

For 8 år senere sidder jeg så her – stadigvæk forelsket, og vi er idag gift og lever et vidunderligt liv sammen. Og spørger du mig idag, er han stadig ikke min type (griner højt)

manden i mit liv

Jeg vil vinde...

Der er slet ingen grund til at deltage i den blog giveaway der findes lige her hvor der udlodes skønne produkter fra denne netbutik....

For jeg vinder, ja jeg gør.

Og når jeg vinder, så vinder jeg denne blødgørende håndcreme og denne velduftende bodymilk. Skulle jeg mod forventning ikke vinde, må jeg vel selv købe bodymilken, for den lyder godt nok lækker.

Men lad være med at deltage... det er spild af tid ;-)

mandag den 13. juli 2009

Siger du jeg keder mig...

Siger du, jeg keder mig på jobbet, når jeg lige har fundet ud af her , at der kun er 5 inkl. mig der bærer mit navn i Danmark?

Hvad snakker du om? :-)

tirsdag den 7. juli 2009

Min mand er i avisen...

Vi vidste det jo godt, men det er alligevel lidt underligt at læse om mandens arbejdsskadesag i diverse aviser og på teksttv.

Man kan læse om hans sag både her:

fagforeningens hjemmeside

og her

news

Og sørme også på DR tv´s teksttv side 165.

Nu er det så offentligt, så tror jeg selv manden tør tro på det.

torsdag den 2. juli 2009

GISP…

NØJ hvor er det svedende varmt i øjeblikket – og jeg ved det godt, man må ikke brokke sig over varmen.

Men når man

  1. arbejder i et glashus, hvor man ikke har formået at tænke tanken om aircondition til ende, før man lod folk flytte ind, og indetemperaturen derfor ofte ender på 30 grader, i disse dage.
  2. sover på 1. sal i et gammel hus, hvor varmen er allerværst og vinden har lagt sig om aftenen, og dermed er alle muligheder for gennemtræk udelukket.

så må man godt beklage sig.

Men samtidig så sender jeg også kærlige tanker til ham/hende (det må forresten være en kvinde, for det er jo en genial opfindelse) der opfandt sådan en fætter her:

Ventilator Manden hader den, for han siger den larmer som en DC10. Men den giver mig nattesøvn, og uden den kan jeg SLET ikke klare noget som helst.